Melissa Horn

Hur kan du sätta ord på mina känslor, varje gång? I fucking love you, Melissa. Du är min hjälte

skriver av mig

Tjejer är så jävla falska. Om jag kunde, så skulle jag lätt gjort om mig till kille. Alltså, helt ärligt, det är så sjukt svårt att hitta riktigt bra & sanna & äkta tjejkompisar. Det är rätt sorgligt för vi tjejer borde hålla ihop bättre & ha typ "girlpower". Nej, istället är vi största backstabbersen & snackar så otroligt mycket skit om varandra så det sprutar ut genom öronen på oss. Sorgligt nog tror jag att det ligger i vår natur att vara så, eftersom 99,9% av alla tjejer är så. Och jag säger fan inte att jag är bättre själv.

Något jag mer stör mig på så fruktansvärt mycket när det gäller tjejer är att (ska försöka förklara det här någorlunda så ni förstår) en kille kan vara helt ointressant, men direkt han skaffar tjej eller dom gör slut, så är han ALLTID, och jag menar verkligen ALLTID, så jävla intressant helt plötsligt. Hur kommer det sig att det är så? För där är tjejer & killar så otroligt olika, för killar gör oftast inte så. Men helt ärligt, bara för att han har/haft tjej, så är han precis samma person som innan & han borde därför vara precis lika ointressant om inte mer ointressant (iallafall om han har tjej).

Nej, det är vidrigt hur tjejer kan bete sig mot varandra. Leka bästavänner & sedan hugga varandra så fruktansvärt hårt i ryggen. Det jag ville förmedla med det här inlägget är att vi tjejer borde hålla ihop mer & pusha varann mer än vad vi gör, och vi borde sluta vara sånna backstabbers. Vi skulle kunna göra världen mycket bättre om vi höll ihop & visade världen vad girlpower is all about.

Ps. Jag har världens finaste bästa-tjejkompisar, så det är inte dom jag syftar på. Utan syftar på tjejer i allmänhet.
Vidrigt, usch, fy & blä. Tack för mig. 

Tisdag

Tjabba.

Har precis landat i sängen efter en dag som bestått utav skola & jobb. Så kom hem för cirkus 20 minuter sedan från jobbet. Min dag har alltså inte varit så spännande. Hade redovisning i skolan & alla var så sjukt oseriösa, så det var väl rätt kul, fick även sluta vid 13.40 (1,5 timme tidigare typ!) så det tackade & bockade vi för. Gick med Lisa till Liljeholmen efteråt & åt lunch/middag på samma gång. Och kom även på att jag knappt ätit idag (2 mackor & en barnmeny med chicken nuggets & ett äpple, bra gjort!), blir fan jämt så när jag jobbar vilket inte är okej. Aja, hur som helst så åkte vi direkt till jobbet efter maten. Aja, nu blev dehär långt och osammanhängande & jag palllar inte med mig själv heeeiiii

Här har ni en ful bild på mig när vi åt

HÖRS IMORRN



Nu åker jag till min älskling, sover även där inatt, så vi hörs imorrn bloggis! 
Poss

KÄÄÄR

Sitter just nu i skolan och kikar på lite skor, har fyra timmars hål tills min lektion börjar igen. Tjejerna i min klass börjar om 45 minuter, så tänkte fördriva tiden här...

Har fastnat för dessa snyggingar,
funderar på att klicka hem dom ikväll, skulle verkligen behöva lite nya klackar, eftersom att mina nuvarande
skor ger mig blåsor så in i helvete




Tror att dessa skulle vara galet snygga i rött,
med ett par svarta jeans och en snygg topp!

GODNATT FOLKET

Tänkte försöka sova nu, börjar ju som sagt 08.30 imorrn, min tidigaste dag.. Och det är alltid lika svårt att komma upp ur sängen. Sover hemma inatt, ensam.. Lite tråkigt men ändå skönt, somnar ändå alltid samma sekund jag lägger huvudet på kudden, så hinner nog inte tänka så mycket på att jag är själv (y)
Hoppas du också kan sova inatt Elin, ring mig imorrn när du orkar!! ♥


Säger godnatt med denna bild!

FUNDERAR PÅ ATT LÅTA DEN VARA OCH SE HUR STOR DEN KAN BLI

Den här lilla blåsan hängde med mig hem från krogen i lördags..
Ni undrar säkert varför jag inte bara spräcker den för, men är nålrädd som tusan



Rubriken är oseriös haha..

HAHAHAHAHA

Känner att jag måste dela med mig av en grej som hände idag.. Jag och mamma var på Ica i vh och köpte mat, så skulle jag hjälpa henne att leta efter lipsyl (som fanns på hyllan allra längst upp) och samtisigt som jag gör det så försöker jag lite smidigt tränga mig förbi en massa folk som är påväg till kassan.
Och när jag passerar frysen med all glass snubblar jag över en pall.
Så jag tappar kassen jag håller i och ramlar nästan ner i frysen!! Ville bara sjunka genom jorden..
Så typiskt mig...


Min otroligt exklusiva middag btw
/Jempa

VECKAN + HELGENS PLANER

Måndag: Skola, fika med Elin i handen
Tisdag: Skola, träna
Onsdag:
Skola, träffa Fanny
Torsdag: Skola, jobba
Fredag: Kanske utgång, annars inga planer
Lördag: Jobba, lokalfest
Söndag: Chilla  


Jag älskar dig, bästevän
Finns alltid här för dig, oavsett vad

i hate mondays

Hejsan. Har varit hemma från skolan idag pga. personliga anledningar. Har tittat lite på "housewifes of new Jersey", så patetiska. Förstår inte varför jag inte bytte kanal. Ska iallafall byta om & sen gå till bussen snart för att åka till Centrum & möta Jennifer på en fika. I kinda need her now. Aja, hoppas ni har/har haft en trevlig måndag i solskenet. Vi hörs latero. Ciao!


Jag igår efter min träning, trött och sliten.

kärlek vid sista ögonkastet

Dag 6

 En låt som betyder mycket
(skiter i dag 5.)
Petter - Längesen


HELLO THERE

Gårkvällen var helt okej tycker jag, blev lite besviken eftersom jag hade hört att stället skulle vara så bra, vi kom in till stan vid tio tiden, satte oss på sogny och tog en cider innan vi drog vidare till Aveny, där mötte vi upp Felicia och Jonna och resten av folket som var med dom. Tror vi drog där ifrån vid halv tre tiden, då vi gick och käkade på donken, och sen tog bussen hem, landade skönt i Elins säng vid fyra tiden..
Idag har jag bara tagit det lugnt, gick upp vid tolv, och la mig i soffan med Elins mamma och kollade tv, sen åkte jag till vh, mötte Nathalie, gick och solade, och sen åkte jag hemåt. Nu ska jag stax åka till Mattias, gör sovsällskap med honom inatt, och kommer antagligen inte att blogga något mer ikväll. Så vi hörs imorrn folket, hoppas ni haft en skön helg! Puss /Jempa



Jonna & Felicia

Elin & jag

Mer bilder kommer imorrn!!!
Nu ska jag springa till tågfan som jag kommer missa...

SNISK-BILDER

Nu drar vi snuskosar! Have a nice eveninggggg. FÖR DE SKA VI HA. ciaaaoooo


/Snisk Jempa

kvällens outfits

Jennifer:
Tröja - Cubus (elins hehe)
Byxor - Cubus barnavdelning
Klocka - Ur&penn
Halsband - Egendesignat!


Elin:
Tröja med öppen rygg - Bikbok
Byxor - H&M
Skärp - H&M
Ring (som inte syns) - H&M


/ Elin&Jennifer

dag 4

 En bild som visar hur du mådde förut.


Okej, bilden är lite konstig (det är Mackan & jag) men jag var såå lycklig & fri den här sommaren. Hade precis kommit ut ur det värsta förhållandet jag någonsin haft + ett annat korkat förhållande. Var så otroligt lycklig & fri. Den bästa tiden i mitt liv hittils.

lördag

Hallådär! Jag sitter i köket hemma hos mig just nu med Jennifer & vi håller på & make some dinner. Blir fläskytterfilé med pommes, super kockarna, we know. Imorse åkte jag med pappa & Erika hem hit, slängde i mig lunch & övningskörde till träningen. Vi körde hårt idag, ruskigt jobbigt ska jag meddela. Åkte hem med Emma & nu så har jag hunnit duscha. Ikväll blir det som Jennifer redan sagt utgång & det ska bli skönt att få dansa av sig lite känslor. Hoppas ni allihopa får en trevlig kväll, vi kanske kan slänga in kvällens outfit sen om vi hinner :) puss & kram

/ Elin

MIN LÖRDAG

Jag och Mattias åkte hem till honom igår efter att jag färgat håret, blev helt ok nöjd, trodde det skulle bli något mörkare i hårbotten, menmen det blev som sag rätt bra ändå. :) Ska snart upp till mormor och säga grattis till henne, hon fyller nämligen 69 år idag!! Inte dåligt levt mormor! 
Kvällen ser ut som så att fira mina kära vänner Felicia och Jonna, som fyller 18 år veckan, så jag och Elin käkar middag tillsammans hos henne, och där efter blir det utgång, är inte helt hundra på vilka mer det är som ska ut, tror vi kör på Aveny ikväll, aldrig vart där förut men har hört att det ska vara skitbra, så det ska bli jävlig kul!
Nu ska jag börja röra mig mot mormors place,
vi hörs sen ♥


Mackan & jag

Jag & Elin

Mackan, Robin, Victor & Elin

Jag, Victor & Elin

RSS 2.0